Az AlfaCMS jelenleg az egyik legújabb tartalomkezelő- és webshop rendszer, amely megfelel az összes olyan 21. századi követelménynek amelyre egy webáruháznak szüksége lehet. Egyedi megoldásai és modern technikai lehetőségei segítenek abban, hogy egy, a mai követelményeknek megfelelő, dinamikus webshopot üzemeltessen. Ezeket a szempontokat szem előtt tartva a nagyrészt férfi öltönyöket árusító budapesti Heilemann oldala is megújult az AlfaCMS és a WhySoft Hungary együttműküdésében. Igazi kihívásnak bizonyult webes felület kialakítása, hiszen rengeteg terméket kellett megfelelően elhelyezni a Heilemann Öltönyház oldalán.

Elegáns öltönyök, boldog férfiak

Termékek a budapesti öltönyház weboldalán:

Férfi öltönyök:
A férfi öltönyöket az öltöny kategóriában helyeztük el. Ár, valamint elérhetőség és szín szerint rendezhetőek a termékek. A fazonokat egy termékszűrő segítségével választhatjuk ki a következőek közül: normál, slim fit, telt. Az anyagösszetétel kiválasztására nem alkalmaztunk szűrőt, hiszen az öltönyüzletben kivétél nélkül minőségi 100% gyapjú darabokat próbálhatnak a vásárlók. Az árakat könnyen megtekinthetik a kategóriaoldalon, közvetlenül a fotók alatt, és a termékre kattintva, az aloldalakon is.

Öltönyök esküvőre:
Ebben a kategóriában a WILVORST és Tziacco öltönyök szepelnek. Az öltöny kategóriához hasonlóan itt is egyetlen termékszűrű segítségével választhatunk a fazonok közül a vőlegények. A kategóriában szereplő esküvői zsakett megtalálható a Frakk, zsakett kategóriában is, de elsődlegesen az esküvői öltönyök közé soroltuk, a könnyebb megtalálhatóság végett.

Szmokingok:
A háromféle méretállás közül szűrhetünk a megvásárolni kívánt szmokingra. Színek terén fehér, kék és fekete közül választhatunk, de későbbiekben szürke és bordó is elérhető lesz, így ekkora tervezzük a színek szerinti szűrés bevezetését. A szmoking vásárlás előkészítése így a lehető legegyszerűbb lesz minden férfi számára.

Sportzakók:
A sportzakókat felsorakoztató oldal átalakítás alatt áll, mivel hamarosan az új őszi kollekció megjelenésével jelentősen meg fog növekedni a Heilemann kínálata, így számos méret és ár szerint szűrő kiépítése fog megtörténni.

Az előbbieken kívűl az alábbi kategóriákat is kiépítésre kerültek: WILVORST cipők, OLYMP ingek, szövetnadrágok, szövetkabátok, nyakkendők, csokornyakkendők, mandzsettagombok. Mindenezek megtekinthetőek a Heilemann Öltönyház weboldalára kattintva.

A most elkészült heilemann.hu oldal további előnyei:

 • Tökéletes megjelenés mobilon, tableten, és asztali számítógépeken.
 • Igazodik az öltönyvásárlással kapcsolatban felmerülő kérdésekhez, minden információt megtalálhatnak az érdeklődők.
 • Pillanatok alatt sikerülhet kiválasztani a megfelelő ruhát.
 • Multimédiás elemek beillesztése, videók lejátszása (Youtube, Vimeo) a legújabb férfi divatokról
 • Független tartalom módosítás új termékek, termékcsoportok, illetve akciók időzítésekor

Az Elérhetőség oldal elkészítését teljes mértékben a WhySoft Hungary csapata végezte. Igazán nagy kihívásnak bizonyult, hogy a térképen szemléltetni tudjuk a budapesti öltönyház pontos elhelyezkedését. A kapcsolati űrlap segítségével gyorsan és egyszerűen választ kaphatnak kérdéseikre a kedves vásárlók és érdeklődők.

Hamarosan az alábbi funciók is elérhetőek lesznek az oldalon:

 • öltöny mérettáblázat
 • akció értesítő
 • hírlevél feliratkozás
 • vásárlás termék szerint
 • vásárlás koncepció szerint
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • üzletkereső